Hiragana Chart

A study set covering all 46 Japanese hiragana characters and their romanized pronunciations.

Subject: languages

Flashcards

a
i
u
e
o
ka
ki
ku
ke
ko
sa
shi
su
se
so
ta
chi
tsu
te
to
na
ni
nu
ne
no
ha
hi
fu
he
ho
ma
mi
mu
me
mo
ya
yu
yo
ra
ri
ru
re
ro
wa
wo
n

Quiz questions

  1. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  2. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  3. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  4. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  5. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  6. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  7. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  8. Tap the matching pairs

    Answer: N/A

    Match vocabulary pairs

  9. Write "あ" in Romaji

    Answer: a

  10. Write "い" in Romaji

    Answer: i

  11. Write "う" in Romaji

    Answer: u

  12. What do you hear?

    Answer: e

  13. What do you hear?

    Answer: o

  14. Write "か" in Romaji

    Answer: ka

  15. Write "き" in Romaji

    Answer: ki

  16. Write "く" in Romaji

    Answer: ku

  17. What do you hear?

    Answer: ke

  18. What do you hear?

    Answer: ko

  19. Write "さ" in Romaji

    Answer: sa

  20. Write "し" in Romaji

    Answer: shi

  21. Write "す" in Romaji

    Answer: su

  22. What do you hear?

    Answer: se

  23. What do you hear?

    Answer: so

  24. Write "た" in Romaji

    Answer: ta

  25. Write "ち" in Romaji

    Answer: chi

  26. Write "つ" in Romaji

    Answer: tsu

  27. What do you hear?

    Answer: te

  28. What do you hear?

    Answer: to

  29. Write "な" in Romaji

    Answer: na

  30. Write "に" in Romaji

    Answer: ni

  31. Write "ぬ" in Romaji

    Answer: nu

  32. What do you hear?

    Answer: ne

  33. What do you hear?

    Answer: no

  34. Write "は" in Romaji

    Answer: ha

  35. Write "ひ" in Romaji

    Answer: hi

  36. Write "ふ" in Romaji

    Answer: fu

  37. What do you hear?

    Answer: he

  38. What do you hear?

    Answer: ho

  39. Write "ま" in Romaji

    Answer: ma

  40. Write "み" in Romaji

    Answer: mi

  41. Write "む" in Romaji

    Answer: mu

  42. What do you hear?

    Answer: me

  43. What do you hear?

    Answer: mo

  44. Write "や" in Romaji

    Answer: ya

  45. Write "ゆ" in Romaji

    Answer: yu

  46. Write "よ" in Romaji

    Answer: yo

  47. What do you hear?

    Answer: ra

  48. What do you hear?

    Answer: ri

  49. Write "る" in Romaji

    Answer: ru

  50. Write "れ" in Romaji

    Answer: re

  51. Write "ろ" in Romaji

    Answer: ro

  52. What do you hear?

    Answer: wa

  53. What do you hear?

    Answer: wo

  54. Write "ん" in Romaji

    Answer: n

loading your study session...